Ervaring

Peter Vijgen (1968) is geboren en getogen in Limburg. Hij volgde een studie weg- en waterbouwkunde aan de MTS te Heerlen Tijdens zijn studie is de bouw van de verbeteringswerken aan het Kanaal van Zuid-Beveland (Provincie Zeeland) in volle gang waarop hij zijn eerste ervaring krijgt als stagiair.

Na zijn militaire dienstplicht treedt hij in dienst van Rijkswaterstaat waar hij als civieltechnisch tekenaar/ontwerper aan de slag gaat. Gedurende 14 jaar ontwikkelt hij zicht op diverse gebieden binnen Rijkswaterstaat tot een allround medewerker.

In 2006 neemt hij het besluit om, naast een drukke baan en een gezin, Technische Bedrijfskunde aan de Zuyd Hogeschool te Heerlen te gaan studeren en vervolgens in 2010 succesvol af te sluiten met een diploma.

Vanaf 2010 volgen er wederom diverse nieuwe ervaringen op het gebied van Integraal Projectmanagement (IPM), Lean Management en Organisatieadvies.

Grote interesse in gedrag van mensen en waarom mensen doen wat ze doen heeft hem nieuwsgierig en leergierig gemaakt. Dit heeft bij hem een passie ontwikkeld om zich te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en diverse opleidingen tot Master Coach te volgen.
Door diverse ervaringen en begeleidingstrajecten op het vlak van coaching en begeleiding van collega’s en kennissen in hun zoektocht naar passend werk wordt de passie ontwikkeld op het gebied van loopbaancoaching. Hierdoor heeft hij zich ontwikkeld als loopbaancoach.
Als gecertificeerd Coach, aangesloten bij de NOBCO, kunt u vertrouwen op professionaliteit en kwaliteit.

Met ingang van januari 2018 wordt de stap gezet naar het zelfstandig ondernemerschap en start Peter Vijgen zijn eenmansbureau.

Klik hier voor een volledig CV

Aangesloten bij:

NOBCO