Loopbaancoaching

Herken jij dat? Na een lange dag werken kom je chagrijnig en doodmoe thuis. ’s Avonds heb je geen energie meer en je klaagt tegen je partner over je werk of je collega‚Äôs. Je weet dat klagen geen zin heeft, toch kun je er niet mee stoppen. In bed lig je uren te woelen en te piekeren. Het allerliefst wil vandaag nog je baan opzeggen. Maar ja, wat moet je dan doen? Je hebt geen idee wat je wel wilt.

Hoe is je situatie nu? Misschien vind je dat je te hard loopt. Of juist te lang stil staat. Misschien wil je weg, maar waar naartoe?

Samen gaan we onderzoeken wat jou in de weg staat, wat je wilt of wat je wilt veranderen. Je ziet wat belemmerende patronen zijn in je denken, je voelen en je doen. Zie het als een ontdekkingsreis naar wat jij kunt doen om jouw situatie te veranderen. Hoe mooi is dat!

In een loopbaantraject ondersteun ik je bij het (her)ontdekken van je drijfveren, je talenten en je persoonlijke kracht. Door prikkelende vragen en oefeningen kom je er zelf achter hoe jij het best tot je recht komt.

Vervolgens brengen we de acties in kaart die jij kunt ondernemen om je doel te realiseren.  Dat gebeurt met vallen en opstaan, maar je zult al snel resultaat zien. En je zult ontdekken hoe waardevol het is dat jij het weer voor het zeggen hebt in jouw leven.

Heb je je koers eenmaal bepaald, dan is het tijd om in actie te komen.  Met een helder profiel treed je naar buiten in netwerkgesprekken en vaak ook in sollicitaties. Zo kom je in contact met mensen die je helpen de basis te leggen voor het werk dat je wil doen, of dat nu een eigen onderneming is, een interne vacature, een nevenactiviteit of een functie bij een andere organisatie.

————————————

Wil jij de regie over je eigen loopbaan? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie via 06-11 27 64 28.